Nogomet

"Nema nade za video-tehnologiju"

Borna Rupnik • četvrtak, 17.12.2009.
"Nema nade za video-tehnologiju"
Foto: EPA

Sepp Blatter, predsjednik Fife, odlučno tvrdi da video-tehnologija neće zakoračiti u nogometno suđenje sve dok je on na čelu te organizacije...

Opjevana ruka Thierryja Henryja koja je Republici Irskoj uskratila mogući odlazak na Svjetsko prvenstvo iduće godine potaknula je nove brojne rasprave o uvođenju video-tehnologije koja bi pomagala sucima pri donošenju svojih odluka.

Broj zagovornika tehnoloških pomagala nakon tog incidenta nastavio je rasti, ali među njima nije Sepp Blatter, prvi čovjek Fife, a samim time i svjetskog nogometa.

Blatter trenutačno u Ujedinjenim Arapskim Emiratima prati Svjetsko klupsko prvenstvo, a iz Abu Dhabija poručuje sljedeće: "Suci će i dalje ostati ljudi te nećemo imati ekrane i zaustavljati utakmice da bismo provjerili jesu li oni u pravu".

"Nadam se da se više neće ustrajati na toj temi", nastavio je Blatter.

Njegov mandat ističe 2011. godine, no planira se ponovno kandidirati. Ne popusti li u međuvremenu, video-tehnologija bi uistinu mogla dugo čekati ulazak u nogometne vode. "O tome se više neće voditi rasprave i nema nade da se to dogodi", zaključio je Blatter.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Kamenovac18.12.2009. u 09:39
    Malo me podsjeća na našega velikana Vlatka Markovića. Na žalost.
    Kamenovac
  • Lomax17.12.2009. u 21:42
    onda cemo cekat da ovaj starkelja ode pa cemo onda vidit
    Lomax
  • Obrisan korisnik17.12.2009. u 19:47
    sve je to radi biznisa ;)
    Obrisan korisnik