Zimski sportovi

Goodman u Zagrebu potrgala ligamente

Antonija Pavlić • ponedjeljak, 04.01.2010.
Goodman u Zagrebu potrgala ligamente
Foto: Nikola Movrić

Kanadska slalomašica Anna Goodman pridružila se u nedjelju podužoj listi ozlijeđenih skijaša i skijašica; 23-godišnjakinja je padom u Zagrebu, naime, potrgala ligamente desnog koljena i morat će pauzirati najmanje šest mjeseci...

Anna Goodman vozila je najbolju sezonu u karijeri. U slalomu u Areu prvi je puta upisala plasman u najboljih deset (9.), u Aspenu je bila 13., a u Leviju 16. - sve redom najbolji dosezi od ulaska u svijet profesionalnih skijašica.

No, peti slalom sezone u Zagrebu donio joj je veoma neugodnu ozljedu - pri kraju ciljne padine naletjela je u žlijeb na stazi i "odjetjela" u reklamu sa strane, usput srušivši i čovjeka zaduženog za poravnanje staze. Prve prognoze koje su govorile da je ozlijedila prednje križne ligamente koljena nažalost su se obistinile; detaljni pregledi u Kanadi pokazali su kako će zbog loma ligamenata sa snijega izbivati otprilike šest mjeseci.

U Kanadskoj alpskoj skijaškoj reprezentaciji za Olimpijske igre već su prekriženi John Kucera, Kelly Vanderbeek, Francois Bourque, Jean-Phillipe Roy i Larisa Yurkiw.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!