Nogomet

Sušić želi vratiti Salihamidžića i Papca

Mihaela Bradovski • srijeda, 06.01.2010.
Sušić želi vratiti Salihamidžića i Papca
Foto: Sandro Donda

Nedavno izabrani izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Safet Sušić, najavio je razgovore, a zatim i pozive igračima koji se i dalje nalaze u bojkotu nogometnog Saveza BiH...

Izbor kadra koji će krenuti u idući kvalifikacijski ciklus posao je kojim se trenutno bavi Safet Sušić, a čini se kako je konkurencija nezamisliva bez Juventusovog veznjaka Hasana Salihamidžića, ali i Saše Papca.

"Vjerujem kako Salihamidžić može pružiti odlične predstave u nacionalnom dresu stoga planiram razgovarati s njim kao pokušaj da ga vratim u reprezentaciju", jasan je u svojoj odluci Sušić.

"Kako bi što uspješnije završili iduće kvalifikacije i u konačnici dohvatili nastup na Europskom prvenstvu moramo imati jezgru od 18 top igrača, a to je ono što nam u ovom trenutku nedostaje."

No želja da mu Blaž Slišković bude pomoćnik nije rezultirala pozitivnim raspletom. "Odgovor nisam dobio, što u ovom trenutku znači da on nije zainteresiran za rad s reprezentacijom i samim time otpada iz naših planova. Borče Sredojević gotovo sigurno ostaje na svojoj staroj poziciji."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • jazzwa10.01.2010. u 16:16
    Nije nedostajao Salihamidžić tj pojedinac, nedostaje njima širina klupe koja bi trebala biti dovoljno kvalitetna da zamijeni dostojno bilo koga u prvih 11, jer vidjelo se kad fale 2-3 igrača iz udarne postave to više nije ona BiH koja se može nositi sa jačim protivnicima, vidjelo se najbolje u... [više na forumu]
    jazzwa
  • ALGHAZANTH07.01.2010. u 17:20
    Možda je baš Salihamidžić nedostajao pa da BIH ostvari povijesni proboj na Svjetsko prvenstvo.
    ALGHAZANTH