Ostali sportovi

Mirela Đurak bez polufinala

Sportnet • četvrtak, 07.01.2010.
Mirela Đurak  bez polufinala

U četvrtak su na Pro Tour Grand Finalu u Macau odigrani susreti po skupinama u konkurenciji U-21, pa je tako za stol izašla i naša Mirela Đurak.

Mirela Đurak je za početak odmjerila snage sa Singapurkom Yu Meng Yu. Naša je reprezentativka u prvom setu pružila odličan otpor, ali je na kraju sa 15:13 slavila Singapurka. U nastavku je Mirela i dalje solidno igrala, no u svakom od sljedeća tri seta je uzela samo šest poena.

Sa solidnom igrom Đurak je nastavila i protiv Park Young Sook. Tu je naša reprezentativka izgubila prvi set, pa osvojila drugi, ali nakon toga je sve otišlo na stranu Korejke. U posljednjem susretu u skupini Mirela je igrala s Rumunjkom Danielom Dodean, koja je bila dominantna. Mirela je u prvom setu uzela tri poena, u drugom pet, u trećem osam i u četvrtom šest.

Unatoč porazu, Mirela je postigla veliki uspjeh samim time što se kvalificirala za Pro Tour Grand Finale, stoga ne trebamo biti razočarani jer se nije kvalificirala u polufinale.

I iz Mireline skupine su se u polufinale kvalificirale Dodean, koja će tako igrati protiv zemljakinje Elizabete Samare, te Yu Meng Yu, koja će plasman u finale tražiti preko Yang Ha Eun.

U konkurenciji U-21 stolnotenisača polufinale su izborili Ukrajinac Zmudenko, Korejci Jeong Sang Eun i Jung Young Sik, te Nijemac Filus.

Seniorski dio turnira, kako pojedinačno natjecanje tako i parovi, počinje u petak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!