Rukomet

Lacković zbog fešte upitan za EP!

Ivana Strahija • nedjelja, 10.01.2010.
Lacković zbog fešte upitan za EP!
Foto: Kristijan Komarica

Lijevi vanjski hrvatske reprezentacije, Blaženko Lacković, završio je noćno slavlje s razrezanom rukom, a po prvim informacijama zbog toga bi mogao propustiti Europsko prvenstvo.

Čovjek s "topom u ruci", koji nas je tek nedavno podsjetio kako zna skakati, sam je sebi pod upitnik stavio nastup na Europskom prvenstvu u Austriji, koje započinje 19. siječnja.

Noćas je naime Lacković skupa s reprezentativnim kolegama izašao u noćni klub u Splitu, kako bi proslavili naslov prvaka na Interwetten kupu u Wiener Neustadtu, te doživio nesreću. Spotaknuo se naime prilikom ustajanja od stola te se nabio na slomljenu čašu i porezao po desnom dlanu. Završio je s tri šava, pa sigurno neće moći igrati.

Vezane vijesti

Iako se na toj poziciji može vrlo dobro snaći Tonči Valčić, Damir Bičanić ili pak Jakov Gojun, kao i Drago Vuković, naravno da je iskustvo "letećeg Laca" nezamjenjivo.

Iz reprezentacije su na konferenciji za medije potvrdili informaciju o Lackovićevoj ozljedi, no nadaju se da će u devet dana rana zacijeliti, te da će Lacković moći odigrati barem dio utakmica na europskoj smotri.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ALGHAZANTH10.01.2010. u 23:42
    Jebiga, kad se neka slomljena čaša uvijek nađe na krivom mjestu u krivo vrijeme.
    ALGHAZANTH
  • Obrisan korisnik10.01.2010. u 22:08
    katastrofa!! pa nisu normalni ti rukometasi,prvo ćupić(navdno pijan ko majka) s tim svojim prstom,pa sad lackovic(vjerovatno takoder pijan)... dokle tako decki??
    Obrisan korisnik
  • ALGHAZANTH10.01.2010. u 21:17
    Ovo se stvarno nije trebalo dogoditi, previše bizarna ozljeda. Da se barem oporavi za drugi krug prvenstva Europe kada se budu igrale odlučujuće utakmice za proboj u polufinale.
    ALGHAZANTH