Zimski sportovi

Ivica 24., Natko 32. u Wengenu

Antonija Pavlić • četvrtak, 14.01.2010.
Ivica 24., Natko 32. u Wengenu
Foto: Dejan Popek

Andrej Jerman slavio je na drugom treningu spusta u švicarskom Wengenu. Ivica Kostelić bio je 24., Natko Zrnčić-Dim 32., a Ivan Ratkić 57...

Pobjednik posljednjeg spusta u Bormiju krajem prosinca Andrej Jerman upisao je najbolje vrijeme na drugom treningu na stazi Lauberhorn u Wengenu.

Iza njega pozicionirao se Austrijanac Klaus Kroell, a treće vrijeme ostvario je Talijan Peter Fill. Austrijsko-talijanska dominacija nastavila se i do petoga mjesta, u daljnji poredak upisali su se Mario Scheiber i Werner Heel.

Hrvatski predstavnici nastupili su nešto slabije nego u utorak. Ivica Kostelić sa zaostatkom od 2.89 plasirao se na 24. mjesto, Natko Zrnčić-Dim zauzeo je 32. poziciju sa +3.69, dok je Ivan Ratkić bio 57. sa 8.18 sekundi slabijim vremenom od Jermana.

Trening koji se trebao održati jučer je otkazan zbog lošeg vremena, no to neće spriječiti održavanje utrka u Wengenu, budući da je kvota od dva službena treninga ispunjena. Sutra na Lauberhornu počinje 80. izdanje utrka u Wengenu, skijaši voze superkombinaciju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!