Ostali sportovi

Pobjede Gaćine i Kovača

Sportnet • petak, 22.01.2010.
Pobjede Gaćine i Kovača

U četvrtak je počeo glavni turnir u slovenskom Velenju, a većina naših predstavnika već se prvog dana glavnog tunira oprostila od slovenskog Pro Toura. Ipak bilo je i onih koji su bili uspješni...

Andrej Gaćina još je jednom potvrdio svoju kvalitetu te je bez problema svladao Mađara Paszyja (4:1) i plasirao se u drugo kolo u kojem će danas (četvrtak) u 19.15 igrati protiv Rusa Smirnova.

Ronal Ređep, koji je preko Michala Obesla izborio plasman u glavni turnir, susret prvog kola će igrati danas u 17.00 sati. Odličan je bio Borna Kovač, koji je u konkurenciji U-21, u prvom kolu glavnog turnira pobjedio Michala Obesla (4:2) te će u petak igrati protiv Burgisa. Luka Fučec je pak izgubio od Kosibe (4:1).

Što se tiče stolnotenisačica Tamara Boroš, Cornelia Vaida i Mirela Đurak zapele su već u prvom kolu. Od Tamare je sa 4:1 bila bolja Korejka Kang Mi Soon, Vaida je izgubila od Zhu Fang, dok je Mirela Đurak poražena od 20. igračice svijeta Li Jiao (4:0). Mirela je također izgubila i u prvom kolu U-21 turnira u kojem je od nje bila bolja Galonja.

U konkurenciji U-21 su također u 1. kolu poražene Mirna Tomić od Molnar (4:3) i Ida Jazbec od Grzybowske (4:1).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!