Ostali sportovi

Mladost Iskon u polufinalu Lige prvakinja

Sportnet • ponedjeljak, 25.01.2010.
Mladost Iskon u polufinalu Lige prvakinja

U petak, 29. siječnja u 19.00 sati, stolnotenisačice HASTK Mladost Iskona će u Domu Lovro Ratković igrati prvi polufinalni susret Lige prvakinja i to protiv nizozemskog Heerlena.

Riječ je o ekipi koja je prije dvoje godine osvojila titulu Lige prvakinja i za koju igraju 19. igračica svijeta Dang Ye Seo, 21. igračica svijeta Li Jiao i 27. sa svjetske rang-liste Li Jie. Drugim riječima, pred Tamarom Boroš, Park Mi Young i Mirelom Đurak je definitivno težak zadatak.

"Lani smo igrali s njima, ali su oni u međuvremenu promijenili postavu. Sada imaju novu kinesku igračicu, Li Jie i novu Korejku Dang Ye Seo i u takvom sastavu su one favoritkinje ne samo ovog susreta već favoritkinje Lige prvakinja", reći će Tamara Boroš.

Ipak, to što su Nizozemke favoritkinje, ne znači da se Mladost nema namjeru boriti: "Nije da nemamo šanse i nije da su one nepobjedive. Mi ćemo imati prilike. One jesu dosta izjednačene i po rankingu su bolje, ali ne pobjeđuje uvijek bolje rangirana ekipa."

Što se tiče forme, Park Mi Young je proteklog vikenda na Pro Touru u Velenju dogurala do polufinala. Doduše, Tamara i Mirela Đurak su izgubile u prvom kolu, ali to i nije pravi pokazatelj njihove forme.

"Od Nove godine smo u dobrom treningu i spremna sam za ovaj meč. Park i dalje drži svoj nivo, a Mirela cijelu sezonu dobro igra", kaže Tamara i dodaje: "Zapravo ne znamo što i kakva postava bi nama najviše odgovarala. Heerlen nema niti jednu slabu igračicu, ali isto tako niti jedna od njih nije nepobjediva. Tako da jedino što mogu reći je da će biti jako zahtjevno i zanimljivo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!