Nogomet

"Razgovarali smo samo telefonski"

Mihaela Bradovski • utorak, 26.01.2010.
"Razgovarali smo samo telefonski"
Foto: EPA

Diego Maradona izdržao je suspenziju koju mu je izrekla FIFA i moći će ponovno voditi argentinsku reprezentaciju. Za njega teški trenuci bit će okončani kada njegova reprezentacija istrči na teren protiv Kostarike...

Zbog nedoličnih izjava i istog takvog ponašanja Diego Maradona bio je suspendiran na dva mjeseca. Tih dva mjeseca opisat će kao izuzetno teško razdoblje jer nije mogao normalno komunicirati s reprezentativcima i obavljati izborničku dužnost.

"Sada je to gotovo i želim razmišljati samo o Svjetskom prvenstvu. Tih dva mjeseca bili su izuzetno bolni, mogli smo razgovarati samo telefonski. Nikome to ne bih poželio", ustvrdio je Maradona.

Izborničkim dužnostima Maradona se vraća idući utorak kada će voditi Argentinu u prijateljskoj utakmici protiv Kostarike. Bit će to jedna u nizu kontrolnih utakmica uoči Svjetskog prvenstva, a Maradona se nada kako će mu se što veći broj pozvanih odazvati.

Kaznu je zaradio neposredno nakon plasmana na Svjetsko prvenstvo kada je na konferenciji za medije izgovorio brojne kritike te se novinarima obratio vulgarnim rječnikom. Zaradio je novčanu i vremensku kaznu te propustio prijateljski ogled s Češkom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!