Tenis

Bode Miller trenira za US Open

Antonija Pavlić • srijeda, 27.01.2010.
Bode Miller trenira za US Open
Foto: Davor Sajko

Bode Miller najavio je kako će poslije Zimskih olimpijskih igara u Vancouveru prodati skije i kupiti kvalitetan teniski reket kako bi se mogao natjecati u kvalifikacijama za - US Open...

Američki alpski skijaš Bode Miller najavio je kako će poslije Olimpijskih igara u Vancouveru koncem veljače zamijeniti skije za teniski reket i organizirati prve treninge, te pokušati izboriti mjesto u američkoj reprezentaciji na posljednjem Grand Slamu sezone, US Openu.

Miller je čudnovatu odluku donio nakon što je Teniski savez Sjedinjenih Američkih Država u program uveo novi sistem kvalifikacija, koji jednom potpunom amateru i njegovom ženskom pandanu omogućuje da na adresu zaprimi pozivnicu (wild card) za najveći američki teniski turnir.

Čitav događaj zbit će se ovoga ljeta u 16 država SAD-a, a bit će iznimno zanimljivo vidjeti što kontroverzni Amerikanac može pored vrhunskog skijanja i - neumornog zabavljanja izvan staza.

Poznato je kako njegova obitelj posjeduje teniski kamp Tamarack Tennis Camp u Eastonu, a i sam se Bode nekoć bavio bijelim sportom, 1996. godine čak i osvojivši pojedinačni turnir Mainea.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.07.2010. u 00:10
    aaaaaaaa bilo bi cool kad bi Miller zaigro tennis
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.06.2010. u 13:00
    a pijan se priprema u prikolici igra ping pong..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.01.2010. u 16:26
    koji car!
    Obrisan korisnik
  • Bogomdani27.01.2010. u 02:23
    Bode Miller je legenda!
    Bogomdani