Nogomet

Talijani kreću protiv Kameruna

Edvard Burić • srijeda, 03.02.2010.
Talijani kreću protiv Kameruna
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Nogometna reprezentacija Italije odigrat će još tri pripremne utakmice prije odlaska na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici...

Nogometni savez Italije je obznanio imena protivnika i termine odigravanja prijateljskih utakmice pred odlazak Italije u Južnoafričku Republiku.

Sve tri utakmice će biti odigrane na europskom kontinentu, a protivnici će im biti Kamerun, Meksiko i Švicarska.

Čelnici saveza su tražili isključivo protivnike koji se isto tako pripremaju za put u Afriku, što su i dobili s ove tri navedene reprezentacije.

Prvu utakmicu u sklopu priprema Azzuri će odigrati već u ožujku. Ta je utakmica predviđena za 3. ožujak, a protivnik će biti izabrana vrsta Kameruna.

Drugi i treći susret su zakazani početkom lipnja. Tako će Talijani 3. lipnja odmjeriti snage s izabranom vrstom Meksika, a samo dva dana kasnije će igrati u Švicarskoj protiv domaćina.

Talijani, branitelji naslova nalaze se u skupini s Paragvajem, Novim Zelandom i Slovačkom. Prvenstvo će za njih početi 14. lipnja kada igraju protiv Paragvaja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!