Nogomet

Kranjčar na klupi Crne Gore?

Mihaela Bradovski • petak, 05.02.2010.
Kranjčar na klupi Crne Gore?
Foto: Bernard Jurišić

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Kranjčar, kako javljaju crnogorski mediji, danas bi trebao preuzeti reprezentaciju Crne Gore, a sve bi trebalo postati službeno nakon sjednice Nogometnog saveza Crne Gore, a zatim i konferencije za novinare u 17 sati u Podgorici...

Iznenađujuća vijest stigla je danas iz Podgorice gdje se očekuje objava imena novog izbornika nogometne reprezentacije Crne Gore. Predsjednik Nogometnog saveza Crne Gore Dejan Savićević najavio je kako će Crna Gora danas dobiti izbornika, a Zlatko Kranjčar je izbio u prvi plan.

Crnogorska televizijska postaja TV IN javlja kako je Kranjčar prihvatio uvjete koje mu je ponudio Savićević u ime NS Crne Gore te će bivši hrvatski izbornik preuzeti klupu ove reprezentacije.

Vezane vijesti

Crnu Goru je dosad vodio Zoran Filipović, no rezultati nisu bili posebno uspješni i u Savezu su se odlučili na smjenu. Kranjčar bi svojim iskustvom i znanjem svakako mogao dati puno i u Crnoj Gori se nadaju kako bi s njim uspjeli napraviti bolji rezultat u kvalifikacijama.

Posljednji angažman naš stručnjak imao je u iranskom Persepolisu gdje nije dobio podršku vrha kluba i na kraju je došlo do prekida suradnje. Osim Kranjčara kao veliki favorit za preuzimanje reprezentacije posljednjih dana se spominjao Slaviša Jokanović, no izgleda kako je Savićević prednost dao hrvatskom stručnjaku.

Definitivna objava očekuje se oko 17 sati kada će čelnici Saveza održati konferenciju za medije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!