Ostali sportovi

Manje od 48 sati do izbora naj-CRO-stylera

Sportnet • petak, 05.02.2010.
Manje od 48 sati do izbora naj-CRO-stylera

U subotu 6. veljače 26 hrvatskih "streetstylera" s početkom u 15 sati krenut će u bitku za naslov naj-CRO-stylera. City Center One u Zagrebu bit će domaćin ovog događanja, a završna bitka se očekuje oko 17:15 sati...

Uz veliko zanimanje za ovaj događaj očekuju se i brojni gosti, a na prvom svjetskom finalu Red Bull Street Stylea (Brazil, 2008.) jedan od sudaca bio je i proslavljeni nizozemski nogometaš Edgar Davids.

Edgare, igrao si s nekim, a i protiv nekih od najboljih igrača na svijetu u ponajboljim momčadima. Tko je igrač s najboljim trikovima s kojim si ikada igrao?

"Igrač s najboljim trikovima je Ronaldinho, posjeduje neke od nevjerojatnih vještina. Bez obzira igraš li s njim ili protiv njega nikad ne znaš šta će se dogoditi, uvijek ima neko iznenađenje u rukavu. Za vrijeme i nakon treninga ponekad bi vježbali nove trikove i nevjerojatno je da su njemu baš svi uvijek uspijevali. Mogu samo reći: nevjerojatan je tehničar."

Što kao sudac tražite od "streetstyle" natjecatelja?

"Kao sudac, gledam stil, interakciju s publikom i težinu trika koji izvode."

Izboru najboljeg hrvatskog "majstora minijatura" nazočit će i jedan član brončane nogometne reprezentacije iz Francuske 1998.

Foto: Predrag Vučković.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!