Nogomet

"Uz pravi pristup do drugog mjesta"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 08.02.2010.
"Uz pravi pristup do drugog mjesta"
Foto: Bernard Jurišić

Iako je Zlatko Kranjčar poželio Hrvatsku za protivnika u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini, ždrijeb mu je dodijelio Englesku. U stožeru Crne Gore mišljenja su kako je drugo mjesto moguće uhvatiti...

Kranjčar je zajedno s predsjednikom Saveza Dejanom Savićevićem i tajnikom Momirom Đurđevcem prisustvovao ždrijebu, nakon kojeg su sva trojica zaključila kako skupina nije lagana, no bez obzira na protivnike imaju dobru priliku pokvariti račune favoriziranim reprezentacijama.

"Zadovoljan sam, grupa je jaka, ali i za nas i igrače, ali i Savez jako afirmativna. Protivnici su to koji nas motiviraju i vjerujem da se uz pravi pristup možemo uključiti u borbu za drugo mjesto zajedno s Bugarskom i Švicarskom", poručio je Kranjčar nakon ždrijeba za crnogorske medije.

"Naša momčad ima kvalitetu biti konkurentna Bugarskoj i Švicarskoj. Sve reprezentacije u skupini imaju veliki rejting, ali situacija na terenu često ispadne drugačija."

Optimistično na kvalifikacije gleda i Dejan Savićević. "Grupa je jako teška, ali sam optimist. Pokazali smo već da možemo igrati protiv Bugarske i Walesa, a imamo i dovoljno vremena za prikupljanje informacija o ostalim protivnicima uz to što ćemo Englesku i Švicarsku detaljnije pratiti na Svjetskom prvenstvu. Plasman u Južnu Afriku govori o njihovoj kvaliteti, ali borit ćemo se na svakoj utakmici i tek ćemo na kraju moći podvući crtu. Želimo što više bodova kako bi popravili mjesto svoj ranking."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!