Nogomet

"Možemo i Italiju ostaviti za sobom"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 08.02.2010.
"Možemo i Italiju ostaviti za sobom"
Foto: UEFA

Trener Crvene zvezde Vladimir Petrović nakon nedjeljnog ždrijeba kvalifikacija vjeruje kako je reprezentacija Srbije sposobna plasirati se na još jedno veliko natjecanje, a ravnopravnim konkurentom vidi tek Italiju...

Petrović ne dvoji oko toga s kojim će se protivnikom u skupini C Srbija boriti za odlazak u Poljsku i Ukrajinu.

"Nikoga ne treba podcijeniti, ali mi i Talijani smo favoriti. Uvjeren sam kako ćemo izboriti nastup na Europskom prvenstvu. Ako smo za sobom ostavili Francuze ne vidim zašto ne bi mogli i Talijane."

S riječima trenera slaže se i igrač Crvene zvezde Dejan Lekić. "Skupina nije lagana, ali kroz prošle smo kvalifikacije dokazali kako se možemo i znamo nositi s favoritima. Ipak, uspjeh će jednako ovisiti i o utakmicama s takozvanim slabijim reprezentacijama."

Još optimističniji je član belgijskog Standarda Milan Jovanović, koji je u prvim izjavama nakon ždrijeba spomenuo neugodnu Sloveniju, ali i poručio Italiji: "Italiju poštujemo, igraju na svim velikim natjecanjima, ali je vrijeme da se na jedno plasiraju iz dodatnih kvalifikacija. To znači kako ćemo mi na Euro s prvog mjesta."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!