Nogomet

Srna: "Osvetit ću svoju Ukrajinu"

Borna Rupnik • utorak, 09.02.2010.
Srna: "Osvetit ću svoju Ukrajinu"
Foto: Kristijan Komarica

Ždrijeb u Varšavi smjestio je Hrvatsku u kvalifikacijsku skupinu F, zajedno s Grčkom, koja je Ukrajini uskratila put na Svjetsko prvenstvo. Stoga Darijo Srna ima motiv više...

Ukrajinski su nogometaši u redovima Šahtara iz Donjecka kao domaćini već sigurni sudionici Europskog prvenstva 2012. godine, stoga je za nedjeljni ždrijeb u poljskoj Varšavi mnogo zainteresiraniji bio njihov kapetan, Darijo Srna.

On će hrvatsku reprezentaciju u Poljsku i Ukrajinu povesti preko Grčke, Izraela, Latvije, Gruzije i Malte, a upravo su Grci nedavno zavili Ukrajinu u crno, porazivši je u dodatnim kvalifikacijama za odlazak na smotru najboljih svjetskih reprezentacija u Južnoafričkoj Republici.

"Protiv Grčke ću osvetiti svoju Ukrajinu", izjavio je Darijo Srna u "slikovitom" govoru za službene klupske stranice, nazvavši Hrvatsku favoritom ove skupine.

Još jedan stranac u momčadi Šahtara, Rumunj Razvan Rat, opet će odmjeriti snage protiv Francuza: "Ne patimo od francuskog kompleksa, prošli put nismo izgubili".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.02.2010. u 10:52
    njegova karijera je prosla on je svoje dao a sad treba prepustit mjesto tomecaku i badelju ....neka idde igrat onda u ukrajinsku repku ako je tolko voli smrad...da je pametan i da ga samo novac ne zanima igro bi u jacoj ligi al je njeemu samo do love
    Obrisan korisnik
  • beaver09.02.2010. u 03:43
    ma daj suti. nisi dao 100% u zadnijh 10 utakmica...
    beaver