Nogomet

Rehhagel: "Bit ćemo najmanje drugi"

Vedran Attias • utorak, 09.02.2010.
Rehhagel: "Bit ćemo najmanje drugi"
Foto: Sandro Donda

Grčki izbornik Otto Rehhagel zadovoljan je ždrijebom kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2012. i najavio je borbu za vodeće pozicije...

Europski prvaci iz 2004. razočarali su, prije svega sami sebe, na Euru u Švicarskoj i Austriji gdje su natjecanje završili u skupini, no unatoč tome Otto Rehhagel i njegovi igrači puni optimizma ulaze u kvalifikacije za Poljsku i Ukrajinu.

Nakon što su grčki reprezentativci i mediji izrazili svoje zadovoljstvo ždrijebom, isto je napravio i Nijemac na klupi Grčke - Otto Rehhagel: "Za nas je to dobra grupa i borit ćemo se za prvo ili najmanje drugo mjesto što nam garantira doigravanje."

Koliko su Grci neugodni u doigravanju najbolje su upoznali naši "krvnici" Ukrajinci koji će Svjetsko prvenstvo ovoga ljeta gledati na televiziji: "U ključnim susretima moji igrači pokazaju entuzijazam, strast i veliku želju za postizanjem rezultata i na to sam ponosan", poručio je grčki izbornik.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!