Nogomet

Rijkaard ispao iz Kupa

Vedran Attias • četvrtak, 11.02.2010.
Rijkaard ispao iz Kupa
Foto: Sandro Donda

Nogometaši Galatasarayja upisali su pobjedu u uzvratnoj utakmici četvrtfinala turskog kupa, no unatoč tome i oprostili se od natjecanja...

Sve je dobro izgledalo za momčad Franka Rijkaarda kada je u prvoj utakmici četvrtfinala kupa protiv Antalyaspora njegova momčad u gostima povela već u desetoj minuti preko Turana, no borbeni su domaćini već do odmora okrenuli rezultat i tako na uzvrat odnijeli minimalnu prednost.

Uzvratna utakmica krenula je vrlo slično - 32. minuta, Elano s bijele točke zabija za vodstvo Galatasarayja, no samo tri minute kasnije Ates izjednačava i tako vraća prednost Antalyasporu. Na početku nastavka domaćin preko Colaka ponovno vodi odnosno izjednačava ukupni rezultat, ali uskoro Ates zabija drugi pogodak i gostima donosi veliku prednost.

Rijkaardu su tada trebala dva pogotka, no obzirom da je njegova momčad uspjela zabiti tek u 86. minuti - vremena za novi pogodak nije bilo.

Osim što je Galatasaray ispao u Kupu, u prvenstvu se nalaze na drugom mjestu s bodom zaostatka za vodećim Fenerbahčeom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.02.2010. u 23:24
    Oprosti, moran ti odgovorit, ti si apsolutni amater. Covjek je do sada vodio 4 tima, Nizozemsku repku (polufinale eura 2000.), Fc Barcelonu (2 prvenstva, 2 super kupa, 1 ligu prvaka), imao je izmedju ta dva posla neuspjesnu epizodu u Sparti Rotterdam. Sada vodi Galatasaray koji je drugi u Turskoj... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.02.2010. u 15:05
    nista s njega kao trenera igrac je bio al trener nije ...
    Obrisan korisnik