Nogomet

Maradona: "Ponašanje Valdana je gnjusno"

Vedran Attias • četvrtak, 11.02.2010.
Maradona: "Ponašanje Valdana je gnjusno"
Foto: EPA

Argentinskom izborniku Diegu Armandu Maradoni nikako nije jasno kako je moguće da direktor Real Madrida Argentinac Jorge Valdano tjera sunarodnjake iz kluba...

Dva velika argentinska nogometaša, Diego Maradona i Jorge Valdano, više ili manje su uspješni na nogometnim terenima i nakon igračke karijere; Maradona je izbornik, a Valdano direktor Real Madrida, no Maradona je odlučio prijateljstvo staviti sa strane i napasti Valdana.

Naime, izborniku se ne sviđa kako se Real Madrid odnosi prema Argentincima: "Imam dobra odnos s Valdanom, ali mi nije jasno kako ponašanje Argentinca prema sunarodnjaku može biti tako gnjusno", poručio je Maradona pa obrazložio: "Praktički su uništili Heinzea, isto radi Gagu, a Higuain je sigurno sljedeći jer zabija više golova od Benzeme i Ronalda zajedno."

Maradona je izgubio živce jer Real Madrid nije na posudbu u Manchester City pustio Gaga iako se činilo kako je praktički sve dogovoreno što zapravo znači kako će Maradona ostati bez zadnjeg veznog za Svjetsko prvestvo obzirom da ovaj vrlo malo igra u Realu. Temperamentni Maradona nije skrivao ljutnju: "Imamo velikog protivnika u Realu i Valdanu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Bogomdani11.02.2010. u 15:26
    e moj Diego, nije ti Valdano kriv što jedva tučete Jamajku 2:1.... I Dinamo bi bolje odigrao. Sve mi se čini da će ova Argentina bit katastrofa na SP...
    Bogomdani