Ostali sportovi

Dečki na Top 12, cure igraju ligu

Sportnet • petak, 12.02.2010.
Dečki na Top 12, cure igraju ligu

U subotu će se u Domu sportova, s početkom u 10.00 sati održati Drugi pozivni turnir seniora 1. grupe. Na turniru će nastupiti Ronal Ređep, Filip Čipin, Neven Juzbašić, Ivan Zeljko, Borna Kovač, Tomislav Maraković, Tomislav Kolarek, Frane Kojić, Saša Stankovski, Miho Simović, Tomislav Japec i Alen Jalžabetić.

Igrači će biti razvrstani u dvije skupine po šest, u kojima će igrati svako sa svakim, a prvo i drugoplasirani iz skupina ulaze u polufinale.

"Kao i svaki put očekujem zanimljiv turnir i veliku borbu, jer je ovo jedan od izlučnih turnira za ulazak u reprezentaciju. Žao mi je što neće nastupiti Tomislav Zubčić i Ivan Juzbašić koji su ozlijeđeni. Nadalje, očekujem borbu između mlađih igrača, posebice Kolareka i Kovača", objasnio je trener naše muške reprezentacije Zvonimir Korenić.

Osim kao izlučni turnir za ulazak u reprezentaciju, igračima će ovaj turnir isto tako biti zanimljiv iz toga razloga što je tvrtka Lu-dor promet osigurala i nagradni fond.

Dok će stolnotenisači igrati Top 12, stolnotenisačice, barem dio njih, će igrati 11. kolo Prve hrvatske lige. Tako će se u Zagrebu sastati TIS i Bjelovar, Varaždin će gostovati u Dugoj Resi kod Aquaestila, dok će Pula ugostiti Lokomotivu. Susreti između FRIM-a i HASTK Mladost Iskona, te STK Mladost Iskona i Marathona odigrati će se 17. odnosno 19. veljače.

Zbog sudjelovanja Roka Tošića na Pro Touru u Katru, stolnotenisači Libertasa i Dr. Časla unaprijed su odigrali susret 13. kola, a slavio je Dr. Časl sa 4:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!