Nogomet

Izraelci na Hrvatsku s poznatim imenom

Borna Rupnik • petak, 12.02.2010.
Izraelci na Hrvatsku s poznatim imenom
Foto: EPA

Izraelski nogometni reprezentativci još uvijek čekaju novog izbornika, a nama će odluka tamošnjeg nogometnog saveza biti zanimljiva utoliko što nam je Izrael protivnik za plasman na Europsko prvenstvo...

Dror Kashtan službeno je još uvijek izbornik izraelske reprezentacije, no čelnici nogometnog saveza aktivno mu traže zamjenu. Kashtanu zamjeraju što nije ostvario bolji rezultat u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici.

Na popisu želja nalaze im se tri imena. Prvo je ono Nizozemca Franka Rijkaarda, bivšeg trenera Barcelone koji danas radi u turskom Galatasarayu.

Drugo je ono Talijana Roberta Donadonija, koji je na europskoj smotri u Austriji i Švicarskoj vodio Azzurre, ali nije proslavio posebno dobrim rezultatima. Donadonijeva je prednost ta što je trenutačno nezaposlen.

Treća varijanta koja se spominje po medijima je Nijemac Jürgen Klinsmann, čovjek koji je nacionalnu selekciju svoje zemlje 2006. godine doveo do svjetske bronce pred vlastitom publikom. Posljednji angažman bio mu je onaj u Bayernu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!