Nogomet

Ni Boca ni River na zelenu granu

Maja Giljanović • ponedjeljak, 15.02.2010.
Ni Boca ni River na zelenu granu
Foto: Sandro Donda

Navijači Boca Juniorsa i River Platea iz kola u kolo se privikavaju na udarce. Boca je na svojoj Bomboneri prosula dva boda protiv Atletica, a River je poklekao u Santa Feu protiv Colona. Velez, Independiente, Colon i Godoy nakon četiri kola bodovno poravnati zauzimaju čelo Clausure.

Nakon četiri kola velikani Boca Juniors i River Plate su zajedno osvojili devet bodova, a Velez, Independiente, Colon i Godoy svaki samo bod manje. Boca na svojoj Bomboneri u 4. kolu nije uspjela probiti bunker Atletica i nakon 90 se minuta zadovoljila samo bodom (0:0). Riveru bi i bod bio velik kao kuća, ali igrači Leonarda Astrade ostali su praznih ruku u Santa Feu protiv Colona (Fuertes u 43. iz jedanaesterca).

Čelo Clausure zbog najbolje gol-razlike (+3) i nakon 0:0 u gostima protiv San Lorenza čuva Velez ispred Independientea, Colona i Godoyja. Independiente je golovima Silvere i Gandina vodio 2:0, a nakon što je Estudiantes izjednačio (Nunez, Morales) tri boda im je golom u 78. minuti donio Piatti.

Godoy je odigrao 0:0 protiv Huracana, a strijelci se nisu iskazali ni na utakmici između San Lorenza i Veleza. Gimnasia je u La Plati dobila Racing (Perez), Tigre je bio bolji od Arsenala (Ayala, Luna), a Chacarita je propustila šansu pobjedom protiv Rosarija preuzeti prvo mjesto (Lopez je u 87. minuti Chacariti donio bod).

Clausura, 4. kolo:
Boca Juniors - Atletico 0:0, Colon - River Plate 1:0, Rosario - Chacarita 1:1, Arsenal - Tigre 0:2, Gimnasia La Plata - Racing 1:0, San Lorenzo - Velez 0:0, Independiente - Estudiantes 3:2, Banfield - Lanus 2:0, Huracan - Godoy 0:0

Tablica:
1.Velez 4 +4 8
2.Independiente 4 +3 8
3.Colon 4 +2 8
4.Godoy 4 +2 8
5.Chacarita 4 +2 7
...
10.Boca Juniors 4 0 5
...
14.River Plate 4 -1 4
...
20.Rosario 4 -4 2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!