Ostali sportovi

Ređep osvojio 2. pozivni turnir

Sportnet • ponedjeljak, 15.02.2010.
Ređep osvojio 2. pozivni turnir

I protekli je vikend bio bogat stolnoteniskim događanjima. U petak su tako igrani uzvratni susreti četvrtfinala i polufinala Lige prvaka, u subotu su hrvatski stolnotenisači igrali 2. pozivni turnir, a stolnotenisačice ligu, dok su mladi reprezentativci u nedjelju započeli kvalifikacije za olimpijske igre mladih.

U subotu su trebala biti odigrana tri susreta Prve hrvatske lige stolnotenisačica, no, odigrana su samo dva. Naime, zbog loših vremenski uvijeta, Lokomotiva iz Vinkovaca nije bila u mogućnosti otputovati u Pulu, pa će se tako taj susret odigrati u toku ovog tjedna. Odigrani su pak susreti između TIS-a i Bjelovara, u kojem je TIS sa 4:3 došao do pobjede te Aquaestila i Varaždina, u kojem su djevojke iz Duge Rese sa 4:1 bile bolje od Varaždinki.

Ronald Ređep pobjednik je 2. pozivnog turnira seniora 1. grupe. Ređep je u finalu bio bolji od Nevena Juzbašića. Treći je bio Tomislav Japec, četvrti Alen Jalžabetić, peti Borna Kovač, šesti Frane Kojić, a slijede Tomislav Kolarek, Filip Čipin, Tomislav Maraković, Ivan Zeljko, Miho Simović i Saša Stankovski.

Mladi reprezentativci, Mateja Jeger i Luka Fučec su u nedjelju u Cairu započeli nastup na drugom kvalifikacijskom turniru za olimpijske igre mladih.

Oboje su s jednom pobjedom i jednim porazom prošli skupinu, te će se oboje danas boriti za polufinale. Matejina protivnica je Hunag, dok će Fučec odmjeriti snage s Hmamom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!