Zimski sportovi

Šanse za nastup 50:50

Mihaela Bradovski • četvrtak, 18.02.2010.
Šanse za nastup 50:50
Foto: EPA

Jučerašnji je olimpijski spust, osim pobjede sjajne Lindsey Vonn, obilježilo nekoliko teških padova, od kojeg je za ukupni redoslijed posebno bio bitan onaj Anje Paerson. Umjesto po bronci Šveđanka će utrku pamtiti po letu dugom 60 metara na posljednjem skoku...

Paerson je u padu izbjegla teže ozljede, iako se činilo kako je došlo do pokojeg prijeloma, postoji mogućnost da će konkurirati već za iduću utrku na Olimpijskim igrama.

"Anja je dobro, natukla se, ali ništa nije slomljeno. Svi koji su vidjeli pad znaju da je čudo samo to što može samostalno hodati", izjavio je u njeno ime trener Ulf Emilsson.

"Odluku o nastupu u super kombinaciji donijet ćemo nakon jutarnjeg zagrijavanja. Iako ništa nije slomljeno ima probleme s nogom, posebno lisnim mišićem. Šanse su 50:50. Ujutro će se ranije ustati, spustiti lagano i vidjet ćemo kako će joj noga reagirati na to. Nastupit će samo ako će biti dovoljno spremna kako se ne bi dogodila nova nesreća", poručio je voditelj švedskog tima Anders Sundqvist.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!