Nogomet

Roma ne želi Adriana

Nikola Vlahović • petak, 19.02.2010.
Roma ne želi Adriana
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Napadač Flamenga i brazilske nogometne reprezentacije Adriano, najavio je svoj povratak u talijansku ligu i javno je priznao da bi želio igrati za Romu...

Adriano se nakon stalnih nesuglasica što sa trenerom, što sa upravom Intera odlučio vratiti u domovinu, gdje je potpisao ugovor sa Flamengom. U Brazilu je napadač ponovno "proradio" i smatra da je spreman na povratak u europski nogomet.

Iako je neslavno otišao iz talijanskog prvaka, Adriano je priznao da još uvijek navija za svoj bivši klub. "Kad gledam Interove utakmice i dalje navijam za njih. Sa Mourinhom nisam imao problema, osim kad je želio da me dodatno motivira", rekao je Brazilac.

U prošloj godini Adriano je za Flamengo odigrao 30 utakmica i zabio 19 pogodaka i nada se povratku u Europu. "Sada razmišljam samo o Flamengu i Svjetskom prvenstvu. Međutim, nakon toga volio bih se vratiti u Serie A. Sviđa mi se Rim i Roma i želio bih igrati sa Francescom Tottijem", priznao je 28-godišnjak.

Ta se ideja nije baš svidjela čelnim ljudima rimskog kluba koji su mu brzo odgovorili. "Takvo nešto uopće nemam namjeru ni da komentiram. Za sada o tome nitko nije razmišljao i od toga nema ništa", jasno je rekao sportski direktor Rome Daniele Prade.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!