Nogomet

Ronaldo objavio planove o mirovini

Borna Rupnik • ponedjeljak, 22.02.2010.
Ronaldo objavio planove o mirovini
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Iduća će kalendarska godina biti posljednja u kojoj će ljubitelji nogometa moći uživati u Ronaldovim majstorijama. Brazilski je nogometaš objavio da će se početkom 2012. godine povući s terena...

33-godišnji Brazilac Ronaldo, trostruki osvajač Fifine nagrade za igrača godine, okončat će svoju karijeru 31. prosinca 2011. godine. Tada mu, naime, ističe ugovor s Corinthiansom, a tvrdi da ga nema namjeru obnavljati.

Ronaldo je netom potpisao dvogodišnje produženje ugovora. "Te će dvije godine biti i posljednje u mojoj karijeri. Dat ću sve od sebe, dobro se zabaviti i želim podvući crtu s nekim postignućima", rekao je.

"Život u Sao Paulu prekrasno je poglavlje mog života. Corinthians mi je prirastao srcu", dodao je brazilski napadač koji je branio boje europskih velikana poput Barcelone, Intera i Real Madrida.

Bude li ovoga ljeta pozvan u brazilsku izabranu vrstu za nastup na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici mogao bi dostići i brojku od 100 nastupa za Brazil (trenutačno ima 97), ali izbornik Dunga zasad ga još nije zvao u svoju momčad.

"Još uvijek postoje šanse da se nađem među putnicima. Sljedeće Svjetsko prvenstvo, ono u Brazilu 2014. godine, ipak je predaleko. Vrijeme neumitno curi", zaključio je Ronaldo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.02.2010. u 23:40
    Pravi Ronaldo...
    Obrisan korisnik
  • IanZG22.02.2010. u 23:12
    Pravi Ronaldo...
    IanZG
  • Obrisan korisnik22.02.2010. u 18:24
    Za mene najbolji svih vremena
    Obrisan korisnik