Nogomet

Capello bi Bridgea nazad

Vedran Attias • petak, 26.02.2010.
Capello bi Bridgea nazad
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Engleski izbornik Fabio Capello je izjavio kako bi itekako želio da se Wayne Bridge predomisli i ponovno stavi na dispoziciju izborniku...

Talijanski stručnjak Fabio Capello susreo se na engleskoj klupi sa svim mogućim problemima koji - nemaju veze s nogometom. U dugoj i uspješnoj karijeri Capello je sigurno imao igrače koji "nisu bili najbolji prijatelji", ali objava Waynea Bridgea kako ne želi igrati u reprezentaciji nakon što mu je John Terry imao vezu s djevojkom - sigurno je novost.

"Poštujem odluku igrača, no iznenadila me je", veli Capello pa nastavlja: "Saznao sam odluku na letu iz Milana i moram reći kako mi nije bilo drago kada sam je čuo i stvarno bih volio kada bi se Wayne predomislio i vratio u reprezentaciju."

Inače, Capello baš ima problema s tim lijevim bokom jer je zbog ozljede, i naravno nevjere te brojnih privatnih problema i afera, budućnost Asheyja Colea u Chelseaju upitna.

Nakon što je Capello onako "brutalno" u dvije kvalifikacijske utakmice protiv Hrvatske iskorištavao "propuh" na lijevom boku, rekli bismo; sve se vraća - sve se plaća.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!