Nogomet

"Samo je Engleska bolja"

Borna Rupnik • utorak, 02.03.2010.
"Samo je Engleska bolja"
Foto: Bernard Jurišić

Novi crnogorski izbornik, Zlatko Kranjčar, vjeruje u mogućnosti svoje reprezentacije i smatra da je spremna za borbu za drugo mjesto...

Ždrijeb je izabranu vrstu Crne Gore smjestio u skupinu s Engleskom, Švicarskom, Bugarskom i Walesom, a novi trener Zlatko Kranjčar misli da je to dobra podloga za put u Poljsku i Ukrajinu.

"Naravno, Englezi su najbolji. Ali ostale su reprezentacije podjednake snage", izjavio je bivši hrvatski izbornik u razgovoru za službene Uefine stranice. "Ne mogu reći da su Švicarska, Bugarska i Wales bolji od Crne Gore", dodao je.

"Stoga je moj cilj boriti se za drugo mjesto u skupini, a moji igrači imaju istu želju i iste ambicije. Što više ciljamo, to ćemo dalje doći", nastavio je Kranjčar.

Pritom ne bježi od objektivnih nedostataka, ali radije će istaknuti vrline: "Svjestan sam međunarodnog neiskustva ove momčadi. Međutim, pogledao sam snimke svih dosadašnjih crnogorskih utakmica i vidio vrlo nadarenu skupinu igrača. Posao izbornika Crne Gore predstavlja mi velik izazov."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!