Ostali sportovi

Stolnotenisači svladali Srbiju

Mihaela Bradovski • srijeda, 03.03.2010.
Stolnotenisači svladali Srbiju

Hrvatski stolnotenisači i stolnotenisačice jučer su odradili susrete Europske lige. Stolnotenisači su u Splitu svladali Srbiju s 3:2 dok su stolnotenisačice poražene od Mađarske 3:1...

Splitska Spaladium Arena jučer je ugostila hrvatsku mušku i žensku stolnotenisku reprezentaciju. Obje reprezentacije odrađivale su posao u sklopu Europske lige, a odradile su ga s polovičnim učinkom.

Stolnotenisači su u trećem kolu Challenge skupine Europske lige igrali protiv Srbije i upisali pobjedu 3:2. Za Hrvatsku su nastupali Roko Tošić, Andrej Gaćina, Ivan Juzbašić i Borna Kovač, a ključni treći bod donio je par Tošić/Juzbašić.

Stolnotenisačice su pak igrale treće kolo u najelitnijem europskom stolnoteniskom razredu Premier skupini. Mađarice su ipak na kraju bile prejake i slavile su s 3:1 dok je Hrvatskoj jedini bod donijela Cornelia Vaida.

Hrvatski stolnotenisači u prva dva kola svladali su Mađarsku u gostima s 3:1 i izgubili od Španjolske 3:2, a stolnotenisačice su svladale Rumunjsku 3:2 i izgubile od Italije 3:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!