Nogomet

"Bridge će se vratiti u reprezentaciju"

Mihaela Bradovski • srijeda, 03.03.2010.
"Bridge će se vratiti u reprezentaciju"
Foto: EPA

Wayne Bridge zahvalio je Fabiju Capellu na pozivu u englesku reprezentaciju, no na kraju ga je odbio. Razlog je privatni problem s Johnom Terryjem koji je bio u vezi s njegovom bivšom djevojkom. Ipak, Bridgeov klupski kolega Kolo Toure vjeruje kako će se engleski branič vratiti u reprezentaciju...

Afera Johna Terryja s bivšom djevojkom Waynea Bridgea dobila je veliki medijski prostor proteklih tjedana, a sam Bridge preko toga nije mogao prijeći. Iako ga je Fabio Capello pozvao na okupljanje reprezentacije, bivši igrač Chelseaja, a danas član Manchester Cityja, zahvalio se na pozivu.

Bridgea ne brine niti igranje na Svjetskom prvenstvu jer se jednostavno ne vidi u istoj momčadi s bivšim prijateljem. Njegovi suigrači ga razumiju, ali vjeruju kako će se predomisliti i vratiti u reprezentaciju.

"Mislim da će se kroz nekoliko mjeseci vratiti u reprezentaciju. Svi s velikim ponosom igraju za svoju državu i to bi moglo presuditi, no svakako ga razumijem. Obiteljski život je jako važan i ako si sretan na tom polju, lakše ti je igrati. Mislim da mu treba vremena da zaboravi sve i prođe kroz tu tešku situaciju. Kao igrač je sjajan, pokazao je to i u Manchester Cityju i pokazivat će to i u budućnosti i u reprezentaciji", rekao je reprezentativac Obale Bjelokosti Kolo Toure.

Engleska će danas bez Bridgea odigrati prijateljsku utakmicu protiv Egipta s početkom u 21 sat.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!