Nogomet

Engleska oprostila Terryju

Marin Vuković • četvrtak, 04.03.2010.
Engleska oprostila Terryju
Foto: EPA

Prvi put od izbijanja skandala u koji je bio umiješan, John Terry je zaigrao u dresu engleske reprezentacije i to pred domaćim, često vrlo kritičnim auditorijem. Prema reakcijama na Wembleyju, čini se da je Engleska ipak oprostila bivšem kapetanu...

U pobjedi Engleske nad Egiptom John Terry je bio jedan od boljih igrača, a premda ga je na početku utakmice dočekalo nešto zvižduka i uvreda, navijači Engleske ipak su ga na kraju ispratili pljeskom.

Terry je, naravno, bio oduševljen takvim prijemom. "Navijači su bili fantastični, stali su iza nas od samog početka", rekao je nakon utakmice.

"Naravno, bilo je tu i nešto uvreda, no svaki se nogometaš zna nositi s njima i svatko ima pravo na svoje mišljenje. Najvažnije je da smo upisali pobjedu, a općenito gledano oduševljen sam kako sam primljen na Wembleyu", dodao je bivši kapetan Engleske.

Terry se osvrnuo i na izglede engleske reprezentacije da prvi put nakon 1966. godine osvoji naslov svjetskoga prvaka. "Vratili smo se nakon pogotka zaostatka protiv momčadi koja je osvojila afrički Kup nacija. To nam govori da imamo vrlo dobre izglede da u Južnoj Africi stvorimo probleme mnogima jer smo vrlo dobra momčad."

Pozvao je navijače da stanu uz njih i bodre ih na putu prema svjetskoj tituli. "Trebamo sve navijače da budu uz nas i to će se dogoditi jer imamo najbolje navijače na svijetu. S takvim navijačima i igrom kakvu smo večeras pokazali možemo nastaviti niz", smatra Chelseajev kapetan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!