Nogomet

Crouch zadovoljio Capella

Nikola Vlahović • četvrtak, 04.03.2010.
Crouch zadovoljio Capella
Foto: EPA

Premda je Engleska sinoć gubila od Egipta, na kraju su Englezi preokrenuli rezultat i uvjerljivo slavili. U utakmici se posebno istaknuo Peter Crouch koji je postigao dva pogotka.

Nakon sinoćnje pobjede nad Egiptom, izbornik Engleske, Fabio Capello, posebno je bio zadovoljan igrom visokog napadača Petera Croucha. "On je vrlo važan jer ponekad možemo igati duge lopte na njega. Međutim, protiv Egipta nismo igrali na duge lopte, a Crouch se istaknuo dobrom igrom", rekao je Capello.

Što se tiče kombiniranja u utakmici Talijan je prokomentirao: "Sretan sam što stvaramo puno šansi, ali moram izabrati jednog od mnogo igrača, a to je Crouch. Isprobavao sam neke kombinacije u napadu. To je važno za Svjetsko prvenstvo jer moram vidjeti kako igraju neki napadači zajedno. Ne možete ignorirati činjenicu da su Crouch i Wright-Phillips doista promijenili našu igru".

Capello je također naglasio da nije bio skroz zadovoljan igrom protiv Egipta. "U prvom poluvremenu smo imali jako puno šansi ali nismo postigli gol. Gubili smo dosta vremena u osvajanju lopte, zato sam i promijenio neke igrače. Objasnio sam im da moramo pritisnuti i loptu osvajati puno brže", dodao je izbornik Engleske.

Raspoloženi Crouch također je bio vrlo zadovoljan nakon utakmice. "Svaki put kad ulazite kao zamjena želite nešto napraviti i skrenuti pozornost trenera na sebe. Nadam se da sam ja uspio u tome. Ponosan sam na svoje golove koje postižem za Englesku. U ovoj momčadi uvijek osjećam da ću doći u dobru priliku za postići pogodak", objasnio je visoki napadač.

Izbornik Egipta, Shehat Hassan, nije bio previše razočaran porazom od Engleske. "To je bila vrlo ozbiljna i otvorena utakmica. Englezi su bili uspješniji u drugom poluvremenu. Njihov drugi gol je bio zaleđe, ali sudac je drugačije odlučio. Ovo je bila naša prva utakmica nakon Afričkog kupa. Propustili smo neke prilike koje su mogle promijeniti rezultat", zaključio je Hassan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!