Nogomet

"Polufinale je minimum"

Mihaela Bradovski • srijeda, 10.03.2010.
"Polufinale je minimum"
Foto: EPA

Engleski izbornik Fabio Capello visoko je postavio ljestvicu svojim izabranicima na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Capello smatra kako je polufinale najmanji rezultat koji će ga zadovoljiti...

Reprezentacija Engleske na Svjetsko prvenstvo u Južnu Afriku otići će kao jedan od favorita za osvajanje naslova prvaka svijeta. Izbornik Fabio Capello ne bježi od velikih očekivanja javnosti i sam postavlja ljestvicu visoko.

"Nadam se kako će polufinale biti naš minimalan doseg. Imamo odlične igrače koji igraju na najvišoj razini kao i ostali igrači velikih reprezentacija stoga vjerujem u naš uspjeh", nije skrivao Talijan ambicije.

Engleska je u Južnoj Africi smještena u skupinu C u društvu sa Slovenijom, SAD-om i Alžirom te ne bi smjela imati problema što se tiče prolaska u sljedeću rundu natjecanja.

Capello najveće nade na Svjetskom prvenstvu polaže u Waynea Rooneya kojeg smatra trenutno jednim od najboljih nogometaša svijeta.

"Lionel Messi, Cristiano Ronaldo i Wayne Rooney su trenutno najbolji igrači svijeta. Od Rooneya puno očekujemo, ove sezone je postigao velik broj pogodaka", dodaje Capello.

Dok se Capello nalazi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima na dodjeli nagrade Laureus, Wayne Rooney će predvoditi Manchester United u borbi za četvrtfinale Lige prvaka. prednost 3:2 iz prvog susreta s Milanom govori kako su Rooney i društvo vrlo blizu četvrtfinala.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.03.2010. u 15:42
    brazil ce da bude sampion ma koliko to NE ZELIM. upamtite ovo zadnje nekoliko prvenstva kad se prventvo odigralo u europi druga neka reprezentacija bila je sampion.U francuskoj 1998 bila je francuska sampion u Nemackoj Italija, ali kad se igra u drugi kontinet brazil je nedopirlivi, francuska u... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.03.2010. u 01:28
    Lako ti biti pametan kad imas Rooneya.Realno Španjolska i Brazil su najjaci,a engleska je iza njih.Mogli bi do polufinala,a uz malo srece i do finala,ali poznavajuci Engleze bit ce neko srcedrapajuce ispadanje u cetvrtfinalu na penale..
    Obrisan korisnik