Ostali sportovi

Mladostaši napravili presudni korak prema tituli

Bojan Purić • ponedjeljak, 19.02.2001.

Veliko slavlje zagrebačke Mladosti vidjeli smo proteklog vikenda. I odbojkaši i odbojkašice sa Save bili su uspješni u derbijima s riječkim klubovima. Prvo su odbojkašice u subotu svladale favorita i braniteljice naslova, Rijeku u Rijeci sa 3:2, a zatim su dečki odradili svoje. Mladostaši su sa 3:0 nadigrali Rijeku i tako zadržali prvo mjesto. Iako rezultat 3:0 neće reće, na Savi se vodila velika borba, a pobjednik je momčad Igora Arbutine. Za mladostaše je po prvi put nakon povratka iz Grčke zaigrao Ante Jakovčević, a najbolji je igrač bio Darko Antunović...

Glatkom pobjedom od 3:0 nad Rijekom, odbojkaši Mladosti dodatno su učvrstili ionako uvjerljivo prvo mjesto na hrvatskoj prvoligaškoj ljestvici.

Poredak: Mladost 47, Rijeka 42, Elektromagic 37 (utakmica manje), Varaždin 36, Karlovac 32, Osijek 31, Hrvatski dragovoljac 24 (utakmica manje), Industrogradnja Akademičar 20, Čakovec 13, Valpovka 10, Šibenik 8 (utakmica manje), Rovinj bez bodova (utakmica manje).

Sljedeće kolo igrat će se 24. i 25. veljače: Osijek - Varaždin, Rovinj - Mladost, Valpovka - Elektromagic, Rijeka - H. dragovoljac, Industrogradnja Akademičar - Karlovac, Šibenik - Čakovec.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Odbojka
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!