Nogomet

Pienaar: "Prvak? Argentina, ne Engleska"

Tomislav Pacak • utorak, 16.03.2010.
Pienaar: "Prvak? Argentina, ne Engleska"
Foto: Sandro Donda

Uz dužno poštovanje prema Fabiju Capellu i njegovim sposobnostima, ostatak svijeta nije sklon prepustiti Engleskoj ulogu favorita na predstojećem Svjetskom prvenstvu u JAR-u kao što su si posljednjih mjeseci, već tradicionalno, zamislili engleski mediji...

Južnoafrički veznjak na privremenom radu u Engleskoj (Everton), Steven Pienaar, vjeruje da će Engleska imati dosta problema protiv najjačih reprezentacija:

"Imaju igrače i sada imaju izbornika koji ih je posložio da igraju kao momčad. Imaju razloga za samopouzdanje, jer u prošlosti su imali previše ega, a sada igraju kao team. No, moramo čekati i vidjeti mogu li odgovoriti izazovu, to će se vidjeti na terenu, a ne u novinama."

Bivši veznjak Ajaxa dodao je i svoju procjenu engleskih šansi: "Nisam ljubitelj engleske reprezentacije. Mislim da momčadi mogu postizati dobre rezultate protiv njih."

Pienaar je među favorite svrstao Njemačku, Italiju, Španjolsku i svog osobnog favorita, Argentinu. "Cijelo vrijeme govorim Argentina. Španjolska je u tom društvu sada, a nikada ne možete otpisati Italiju i Njemačku. Italija zna kako se osvajaju turniri, a Nijemci imaju dobru momčad, pa i oni imaju šansu za pobjedu", izjavio je Pienaar za južnoafrički tjednik Soccer Week.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!