Ostali sportovi

Sudić otišao najdalje

Sportnet • subota, 20.03.2010.
Sudić otišao najdalje

Na kraju drugog dana 32. Europskog prvenstva u pool biljaru u hotelu Westin gotova je borba za ulazak među osam u muškoj te ženskoj konkurenciji discipline straight pool. Sutra je finalni dan koji počinje od 14:30 četvrtfinalnim mečevima. Nakon njih će se igrati polufinalni dok će završni početi u 19 sati...

Najbolji rezultat u ovoj disciplini od naših reprezentativaca ostvario je Robert Sudić koji se pobijedivši u dva meča probio se među 16. Sudićev ulazak među osam i daljnje natjecanje u straight poolu spriječio je Nizozemac See Huidji.

Najmlađi reprezentativac Božo Primić i naša jedina reprezentativka u ovoj disciplini Zrinka Antonijević nisu uspjeli proći u završnicu turnira. Primića je zaustavio Čeh Lukas Krenek, a Zrinku Poljakinja Katarzyna Wesolowska.

Popodne je počela i nova disciplina, "desetka", u kojoj Hrvatska ima pet predstavnika u muškoj i četiri u ženskoj konkurenciji.

Sve naše reprezentativke koje su igrale – Zrinka Antonijević, Vesna Dodig i Ana Gugić pobijedile su svoje protivnice u prvim mečevima, dok su u drugim susretima dana sve bile poražene. Prekosutra ujutro sve tri će u repasažu imati priliku za povratak u završni dio natjecanja.

Od pet muških predstavnika dvojica su upisala pobjede u prvim mečevima. Tomislav Šušić svladao je Izraelca Bena Gmacha, čovjeka koji je Ivicu Putnika zaustavio u natjecanju u straight poolu. Igrom sudbine Šušić sutra ujutro igra upravo protiv Putnika.

Marko Lišnić slavio je sa 7:3 protiv Slovaka Jaroslava Polacha.

Luka Kutleša i Ante Suštić poraženi su u prvim mečevima i sutra u repasažu nastavljaju borbu za ulazak u drugo kolo natjecanja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!