Nogomet

Fernandez: "Izrael može na EP"

Nikola Vlahović • ponedjeljak, 22.03.2010.
Fernandez: "Izrael može na EP"
Foto: Sandro Donda

Izraelska nogometna reprezentacija dobila je novog "kormilara". U kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2012. godine Izrael će voditi Luis Fernández, koji želi ostvariti zacrtani cilj...

Izraelska nogometna reprezentacija dobila je novog "kormilara". U kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2012. godine Izrael će voditi Luis Fernández.

Predsjednik Izraelskog nogometnog saveza Avi Luzon vrlo je zadovoljan što je Fernández prihvatio njihovu ponudu. "Izuzetno nam je drago što je gospodin Fernández postao naš novi izbornik. Mislim da je on najbolji izbor od svih trenera koji su konkurirali za mjesto našeg izbornika", rekao je Luzon.

U kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2012. godine, Izrael se nalazi u skupini zajedno s Hrvatskom, Grčkom, Latvijom, Gruzijom i Maltom. Nakon što je postignut dogovor, iskusni trener jasno je poručio što se od njega očekuje.

"Znam da treba obaviti mnogo posla, ali zadatak koji je meni postavljen je jasan - kvalificirati se na Europsko prvenstvo. Vjerujem da Izrael može ostvariti taj cilj", rekao je novi izbornik.

Iskusni Luis Fernández u dosadašnjoj trenerskoj karijeri trenirao je Cannes, dva puta PSG, Athletic Bilbao, Espanyol, jeruzalemski Beitar, Betis i Stade de Reims.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!