Nogomet

Schuster blizu klupe Obale Bjelokosti

Nikola Vlahović • srijeda, 24.03.2010.
Schuster blizu klupe Obale Bjelokosti
Foto: Sandro Donda

Obala Bjelokosti već duže vremena pokušava naći izbornika koji će ih voditi na Svjetskom prvenstvu. Najnoviji kandidat je Bernd Schuster, koji je potvrdio pregovore oko mogućeg angažmana...

Njemački strateg Bernd Schuster, pojavio se kao najozbiljniji kandidat za preuzimanje Obale Bjelokosti. Bivši trener Real Madrida, potvrdio je tu mogućnost naglasivši da još ništa nije riješeno.

Glavni razlog leži u tome što Schuster želi Drogbu i društvo voditi samo na Svjetskom prvenstvu. "Mogao bih voditi Obalu Bjelokosti, ali samo na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi. To bi bila fantastična stvar, međutim, još ništa nije dogovoreno i odluka će bit donesena u nekoliko narednih dana", rekao je Schuster.

Osim Obale Bjelokosti, Schustera se u zadnje vrijeme sve više povezuje i sa njemačkim prvoligašem Wolfsburgom, kojeg bi trebao preuzeti od iduće sezone. Ta ideja vrlo se svidjela Schusteru, koji veoma cijeni Bundesligu.

"Ja sam jako motiviran za rad u Bundesligi. Stadioni su fantastični, navijači su nevjerojatni, a ja tamo tek trebam napraviti rezultat, želim i u Njemačkoj dokazati da sam dobar trener", optimistično je rekao Schuster.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!