Nogomet

Giggs na putu povratka u reprezentaciju

Tomislav Pacak • petak, 26.03.2010.
Giggs na putu povratka u reprezentaciju
Foto: EPA

Iako je menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson na ovu vijest reagirao s "mora da se šalite", Ryan Giggs mogao bi ponovno navući dres velške reprezentacije...

Bivši kapetan Walesa izjavio je za Western Mail da bi vjerojatno bio spreman ponovno zaigrati za reprezentaciju ako ga pozove izbornik John Toshack.

"To je nešto o čemu bih morao razgovarati s Toshackom i Fergusonom. Ali u ovom trenutku ne odbacujem tu ideju. Kada bih dobio poziv morao bih dobro razmisliti, i ne mogu odbaciti tu ideju", iznenađujuće je izjavio Giggs.

36-godišnjak je lani proživio drugu mladost, dobio je čak i nagradu za najboljeg igrača Premiershipa, a ove je sezone nastavio u sličnom ritmu - čini se kao da za Giggsa nema kraja.

Ferguson ovo nije shvatio previše ozbiljno: "Ryan? Morate se šaliti. Ne mogu to vidjeti, možda mu je to bio trenutak slabosti, ne vidim da se to događa."

Giggs je napomenuo kako ga je ozljeda Aarona Ramseyja, njegovo nasljednika u reprezentaciji, ponukala da promijeni mišljenje jer bi u prva tri nastupa Walesa u novim kvalifikacijama Giggs mogao pomoći popuniti tu rupu: "Važno je dobro krenuti u kvalifikacijama kako bi cijela zemlja stala iza momčadi."

Giggs je za Wales nastupio 64 puta, zabio je 12 pogodaka, ali je i ostao jedan od najvećih igrača koji nikada nisu zaigrali na velikom natjecanju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!