Nogomet

Ivanković vjeruje u titulu

Dario Dodić • petak, 26.03.2010.
Ivanković vjeruje u titulu
Foto: Kristijan Komarica

Bivši trener Dinama Branko Ivanković nestrpljivo iščekuje početak nove sezone Kineske superlige u kojoj će se njegov Shandong Luneng ponovno boriti za titulu prvaka...

Iako Kinu potresaju skandali oko namještanja nogometnih utakmica, hrvatski strateg jedva čeka početak nove sezone kineskog nogometa. Već je na kormilu kluba odradio tri utakmice Azijske lige prvaka i tvrdi da je vidio dovoljno; Ivanković vjeruje da njegov klub ima realne šanse osvojiti titulu prvaka, treći put u pet sezona.

"Optimistični smo pred početak nove sezone. Ambiciozni smo i definitivno želimo osvojiti trofej. Imamo jaku momčad i imamo dobre šanse za osvajanje naslova prvaka ukoliko ćemo igrati najbolje što možemo i znamo", kazao je Ivanković za internetski portal Goal.com.

Ipak, svjestan je Ivanković da pred njim nije jednostavan posao: "Changchun i prvaci Beijing bit će ponovno jaki ove godine, ali i Shanxi želi u utrku. Bit će ovo uzbudljiva sezona kojoj se jako veselim." Shandong će prvenstvo otvoriti u subotu kada će ugostiti Hangzhou.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!