Nogomet

Capello: "Nikada nisam zadovoljan"

Borna Rupnik • subota, 27.03.2010.
Capello: "Nikada nisam zadovoljan"
Foto: EPA

Engleski izbornik Fabio Capello svojim je nogometašima postao poput oca, kaže, a što se rezultata na Svjetskom prvenstvu tiče, cilja na sam vrh...

Nogometno znanje Fabija Capella na svojoj je koži u prošlom kvalifikacijskom ciklusu ponajbolje osjetila Hrvatska, a iskusni Talijan sada ne želi ništa manje nego svjetsko finale.

U razgovoru za talijanski radio pitali su ga bi li bio zadovoljan trećim mjestom u Južnoafričkoj Republici: "Ne, nikada nisam zadovoljan", odgovorio je Capello, koji kaže da je s engleskim reprezentativcima razvio vrlo bliske odnose.

"Osjećam da sam tim igračima postao očinska figura, kako zbog svojih godina, tako i zato što su oni mladi", kaže talijanski stručnjak.

Ujedno je iskoristio priliku da demantira glasine koje su ga smještale na klupu madriskog Reala, koju je u svojoj karijeri već bio isprobao: "Real Madrid je jedna od onih momčadi koja vam se uvuče pod kožu. Međutim, svoju ću karijeru okončati s Engleskom. Taj mi je posao uvijek bio san".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!