Nogomet

Ivanković: "Zašto bismo se sada predali?"

Mihaela Bradovski • srijeda, 31.03.2010.
Ivanković: "Zašto bismo se sada predali?"
Foto: Kristijan Komarica

Shandong Luneng pod vodstvom Branka Ivankovića upisao je još jedan poraz u Ligi prvaka Azije te za vodećim momčadima u skupini zaostaju šest bodova. Bez obzira na to Ivanković ne odustaje od prolaska među 16 najboljih...

Pohang Steelersi su jučer svladali Shandong Branka Ivankovića s 2:1 i tako momčad pod vodstvom našeg stručnjaka doveli u tešku situaciju. Shandong za vodećim momčadima zaostaje velikih šest bodova dva kola prije kraja.

"Zašto bismo sada odustali? Istina je da su šanse za prolazak male, ali dok god postoji volja i najmanja šansa, treba vjerovati jer postoji način. Dok god imamo ikakve šanse, mi ćemo se boriti", rekao je Ivanković.

Naš je trener unatoč porazu zadovoljan igrom svojih igrača i nema im što zamjeriti. "Da budem iskren, mislim da smo napravili svega dvije male pogreške u susretu, a upravo one su uzrokovale pogotke. Bez obzira, ponosan sam na svoje igrače jer su dali sve od sebe", dodaje.

U preostalim susretima Ivankoviću igraju samo pobjede: "Ovdje nismo došli do boda i u naredna dva susreta moramo osvojiti šest bodova. Ovaj poraz je teško primljen, ali ne mogu ništa predbaciti mojim igračima. Igrali su onako kako smo se dogovorili i posve slijedili plan uoči susreta."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!