Nogomet

Maradona: "Messi u najelitnijem razredu"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 08.04.2010.
Maradona: "Messi u najelitnijem razredu"
Foto: EPA

Nakon što je svijet još jednom u utorak svojom izvedbom ostavio bez riječi, Lionel Messi zaradio je nove pohvale argentinskog izbornika. Diego Maradona još je jednom s javnosti podijelio svoje mišljenje o Barceloninom veznjaku - na pravom je putu da postane najbolji nogometaš svih vremena...

Osim toga, Maradona vjeruje kako uzvratna utakmica četvrtine finala Lige prvaka, odnosno one-man show u izvedbi Messija napokon može zaustaviti debatu između njega i Pelea.

Iako 22-godišnji Argentinac u reprezentativnom dresu ne pruža jednako fantastične izvedbe Maradona inzistira na tome da je njegov igrač zaslužio u Južnu Afriku otputovati s epitetom najboljeg.

"Messi je u najelitnijem nogometnom razredu, najbolji na svijetu i ključna figura velike Barcelone", izjavio je argentinski izbornik za AS. "Ako ne sada, Messi će nakon Svjetskog prvenstva "dobiti naslov" najboljeg. Brazilci, Španjolci, Nijemci, Francuzi i Talijani, svi će morati priznati kako se najbolji igrač svijeta rodio u Argentini."

Maradona je sa svojim igračem razgovarao nakon prijateljske utakmice s Njemačkom. Dao mu je i neke savjete kako dalje. "Proveli smo dva sata razgovarajući. Riješili smo mnoge stvari. Između ostalog, rekao sam mu da je moja karijera gotova, a on svoju tek treba oblikovati. Na kraju ćemo vidjeti tko je bio najbolji. Na najboljem je putu da to postane, izrazito je zreo i pun želje."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.04.2010. u 15:58
    Ako nastavi...samo da mu se ne desi sta i Ronaldinhu.. FORZA MESSI!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.04.2010. u 10:36
    kada ovakve riječi dolaze od najboljeg...
    Obrisan korisnik