Ostali sportovi

Zagreb Raidersi protiv Vukodlaka

Davor Sajko • petak, 09.04.2010.
Zagreb Raidersi protiv Vukodlaka

Nakon što su u svojoj prvoj domaćoj utakmici zabilježili poraz protiv kranjskih Alp Devilsa, Zagreb Raidersi se okreću prema novom protivniku, Werevolves iz Slovenske Bistrice...

Iako je prvu domaću utakmicu Raidersa protiv gostiju iz Slovenije obilježio visoki poraz (0:40), u nedjelju, 11. travnja je na rasporedu nova utakmica i prilika da se dobrom igrom oduže svojim navijačima.

Na igralištu NK Vrapča (Avenija Bologe 2) s početkom u 15 sati, Zagreb Raidersi će ugostiti slovensku momčad Werevolves iz Slovenske Bistrice te će iskoristiti priliku da se što bolje pripreme za predstojeće utakmice EFAF Chalenge Cup.

Vezane vijesti

Svoju prvu utakmicu u okviru EFAF Chalenge Cupa, Zagreb Raidersi igraju 18. travnja u Budimpešti protiv Cowboysa, dok će u Zagrebu, 8. svibnja na svom travnjaku ugostiti Bologna Dovese.

Ulaskom u EFAF CC, Raidersi postaju prvi hrvatski tim koji igra službeno natjecanje pod okriljem europske federacije američkog nogometa (EFAF), te na taj način upisuju Hrvatsku na football kartu Europe.

Foto: Frane Herceg

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!