Nogomet

Ancelotti: "Engleska ispred Italije"

Ante Zovko • ponedjeljak, 12.04.2010.
Ancelotti: "Engleska ispred Italije"
Foto: EPA

Menadžer Chelseaja Carlo Ancelotti komentirao je visoka očekivanja i izglede Italije i Engleske na predstojećem Svjetskom prvenstvu.

Carlo Ancelotti uspješno vodi Chelsea prema dva trofeja, ali je za Radio Anch'io lo sport najavio izglede matične zemlje i Engleske u kojoj trenutačno radi. Prednost ipak daje izabranicima Fabia Capella.

"Engleska momčad ima izvrsne predispozicije. Imaju igrače koji igraju na vrhunskom nivou te puno očekuju od Svjetskog prvenstva. U italiji je situacija drugačija jer prolaze kroz prijelazno razdoblje. Lippi će pokušati ujediniti igrače koji se tek pojavljuju i one koji su 2006. ostvarili uspjeh."

Na pitanje da li se vidi kao Lippijev nasljednik na klupi svjetskih prvaka, strateg Chelseaja je bio jasan: "Ne, ovdje mi je dobro. Nadam se da ću ostati u Chelseaju, imamo dobre izglede da osvojimo trofeje. Nadam se da će nakon Lippija doći talijanski trener."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!