Nogomet

Španjolcima provjera kroz tri susreta

Mihaela Bradovski • srijeda, 14.04.2010.
Španjolcima provjera kroz tri susreta
Foto: Davor Sajko

Španjolski nogometni savez objavio je program priprema za Svjetsko prvenstvo na kojem se nalaze i tri pripremne utakmice tijekom i nakon kampa koji će održati u Austriji...

Španjolska nogometna reprezentacija za Svjetsko nogometno prvenstvo u Južnoj Africi pripremat će se u Austriji. Tijekom trening-kampa u Austriji odradit će i dva pripremna susreta dok će treći pripremni susret odigrati u Španjolsku neposredno prije odlaska na Svjetsko prvenstvo.

Vicente del Bosque tražio je raznolike protivnike jer će se na Svjetskom prvenstvu susresti s različitim stilovima igre i dobio ih je. U Austriji će prvu utakmicu odigrati 29. svibnja kada će im protivnici biti reprezentativci Saudijske Arabije, a 3. lipnja će igrati protiv Južne Koreje. Posljednju pripremnu utakmicu odigrat će 8. lipnja na domaćem terenu protiv Poljske.

Na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi Španjolska je smještena u skupinu H u društvu Švicarske, Hondurasa i Čilea, a nastup na SP-u će otvoriti 16. lipnja susretom protiv Švicarske.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!