Nogomet

Partizan dobio novog trenera

Nikola Vlahović • subota, 17.04.2010.
Partizan dobio novog trenera
Foto: Sandro Donda

Nakon što je klupu Partizana napustio Goran Stevanović uprava kluba povjerenja je odlučila dati Aleksandru Stanojeviću. Stevanović je podnio ostavku nakon poraza u polufinalu Kupa od Vojvodine.

Bivši igrač Partizana, Aleksandar Stanojević, postao je novi trener tog kluba. Stanojević je potpisao dvogodišnji ugovor sa srpskim prvoligašem, a nakon preuzimanja dužnosti nije skrivao zadovoljastvo.

"Drago mi je što sam se nakon dvije godine vratio kući. Ovdje sam odrastao kao igrač i zahvaljujem se čelnim ljudima kluba na ukazanom povjerenju. Vjerujem u svoj rad i u ovu ekipu", rekao je novi trener Partizana.

Stanojević je bio izbornik mlade reprezentacije Srbije pa poznaje neke igrače Partizana. "Vrlo sam ambiciozan i učinit ću sve da ostanem na ovoj funkciji. Moja trenerska karijera ide uzlaznom putanjom pa se nadam da će tako i ostati. Dosta dobro poznajem igrače, a neke sam trenirao i u mladoj reprezentaciji", dodao je Stanojević.

Sada već bivši trener Partizana, Goran Stevanović, priznao je da je njegova ostavka dobra i za klub i za igrače. "Imao sam moralnu obavezu da podnesem ostavku, a ona je dobra i za klub i za igrače. Ponosan sam na dvije i pol godine koliko sam bio u Partizanu. Odlazim sa samo jednim porazom u domaćem prvenstvu i novom treneru ostavljam ekipu koja ima pobjednički duh", zaključio je Stevanović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!