Nogomet

"Veseli me Svjetsko prvenstvo"

Nikola Vlahović • utorak, 20.04.2010.
"Veseli me Svjetsko prvenstvo"
Foto: EPA

Veznjak Benfice, Angel Di Maria, veseli se Svjetskom nogometnom prvenstvu nakon što je argentinski nogometni izbornik Diego Maradona potvrdio da će ga voditi u Južnu Afriku.

Reprezentativac Argentine, Angel Di Maria, pruža odlične igre u dresu Benfice i već su za njega interes pokazali Manchester United i Manchester City.

Svojim dobrim igrama zaslužio je poziv u reprezentaciju, premda je njegov posljednji nastup u dresu Gaučosa bio za zaborav. Naime, Argentina je tada izgubila od Bolivije 6:1, a veznjak je dobio crveni karton. "Glavni cilj mi je bio da se dobrim igrama izborim za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Nakon poraza od Bolivije i crvenog kartona nisam vjerovao da će me izbornik voditi u Južnu Afriku", priznao je Argentinac.

Veznjak ističe da mu mnogo znači poziv izbornika te da mu je Maradona mnogo pomogao u karijeri. "Diego mi je puno pomogao u dosadašnjoj karijeri. U posljednjih nekoliko mjeseci dodatno sam se razvio kao nogometaš i napokon moja igra ima smisla", rekao je Di Maria.

"Biti na natjecanju kao što je Svjetsko nogometno prvenstvo za mene je ispunjenje sna i radit ću sve ono što Maradona bude tražio od mene. Želim se nametnuti i postati dio prve momčadi. Nadam se da moji suigrači neće doći umorni na Svjetsko prvenstvo nakon duge sezone", zaključio je 22-godišnjak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.04.2010. u 17:29
    di maria car :D
    Obrisan korisnik