Nogomet

FA: Rooney će biti spreman za SP

Antonija Pavlić • nedjelja, 25.04.2010.
FA: Rooney će biti spreman za SP
Foto: EPA

Napadač Manchester Uniteda i engleske nogometne reprezentacije Wayne Rooney izborniku je Fabiju Capellu poručio da računa na njega za Svjetsko prvenstvo, budući da će uspjeti sanirati ozljedu do polaska aviona za Južnoafričku Republiku...

Wayne Ronney poručio je izborniku engleske nogometne reprezentacije Fabiju Capellu kako može računati na njega u Južnoafričkoj Republici, premda ga u posljednje vrijeme muče ozljede koljena, gležnja i prepone.

"Wayne je u potpunosti uvjeren da će biti spreman za Svjetsko prvenstvo", kazao je izvor iz Engleskog nogometnog saveza Soccernetu. "Dapače, bio je siguran da će ga posljednja ozljeda izvan travnjaka držati tek nekoliko tjedana."

Capello najboljeg engleskog napadača obavezno planira pozvati u trening-kamp u Austriju 17. svibnja, gdje će se i konačno ocijeniti njegovo stanje i odlučiti je li spreman za nastup na svjetskoj smotri.

"Ipak, nemoguće je da će na SP-u nastupiti onaj Rooney od prije ozljeda. Tada je bio u nevjerojatnoj spremi, ali je periodično gubio na kondiciji", nastavio je neimenovani izvor.

"Naravno da nismo najsretniji zbog svih silnih ozljeda, ali smo sigurni da ga u Austriji možemo vratiti u barem približnu formu. Normalno je da su ljudi zabrinuti zbog njegova stanja jer nije samo jedan od najboljih u Engleskoj, već i u cijelom svijetu", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!