Nogomet

Beckham se vraća najranije u studenom

Mihaela Bradovski • utorak, 27.04.2010.
Beckham se vraća najranije u studenom
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Oporavak Davida Beckhama od teške ozljede i operacije ipak ne ide prema planu. Iako se očekivalo kako bi trebao biti spreman do rujna, Beckham se neće vratiti najranije do studenog...

Teška ozljeda tetive koju je zaradio tijekom posudbe u Milanu Davida Beckhama stajat će duže pauze nego što se očekivalo. U ožujku je operiran, no oporavak teče puno sporije nego što se pretpostavljalo pa se tako njegov povratak na travnjake očekuje tek početkom studenog.

"Na smijem potrčati još naredna tri mjeseca što znači da bih se mogao na teren vratiti oko studenog", potvrdio je Beckham u gostovanju na američkoj TV postaji ABC gdje je stigao još uvijek na štakama.

Beckham će tako propustiti cijelu sezonu Los Angeles Galaxyja za koje bi mogao nastupiti tek ukoliko se plasiraju u doigravanje. Isto tako neće biti u mogućnosti nastupiti u engleskom dresu sve do ožujka 2011. godine kada Englezi igraju sljedeću kvalifikacijsku utakmicu nakon njegovog oporavka.

"U ovom trenutku radimo na vraćanju pokretljivosti zgloba i tetive koji se još uvijek oporavljaju. Moja je želja da se što prije vratim, ali to je ozljeda koja iziskuje duže vrijeme za oporavak. jako je frustrirajuće jer sam posljednje dvije godine naporno radio kako bih se vratio u reprezentaciju i nastupio na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!